Recovery - 480ml.

  • Brand: Osmosis Beauty
182,90 €

Recovery : 480мл.

 
 

Recovery може да възстанови голяма част от загубата на обем на лицето, която настъпва със стареенето. Чрез възстановяване на критичните хранителни вещества за реактивиране на мастните клетки, Recovery облекчава нуждата от обемни пълнители, като същевременно създава много естествен, младежки вид. Хранителните свойства на Recovery също помагат за възстановяване на вашата уникална пробиотична популация и осигуряват есенциални мастни киселини, като омега-7, поддържащи здравето и клетъчната функция.

Ползи :


Recovery осигурява перфектната комбинация от незаменими мастни киселини, за поддържане на здравето на кожата, микробиома и клетките.

ТОП ПРЕДИМСТВА :

* Насочен към структурните мастни подложки в лицето, шията и тялото;
* Подобрява вида на отпуснатата кожа, задните части и гърдите;
* Възстановява пробиотичната популация и омега, включително Омега-7.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ЗА :

Старееща и отпусната кожа, за попълване на хлътвания по лицето, увеличаващи се с възраста. Едновременно с това се препоръчва за розацея SIBO, запек, газове и подуване на корема, дисбаланс на микробиома.

Употреба :

Разклатете добре и приемайте по 1 супена лъжица (15 ml) два пъти дневно за възстановяване на мастната подложка и обема на лицето, или приемайте 1 супена лъжица (15 ml) веднъж дневно за възстановяване на пробиотици и омега мастни киселини. Възстановяването на мастната подложка обикновено изисква 7 бутилки. Пробиотичното възстановяване обикновено изисква 3 бутилки. След достигане на целта поддържащата доза е 1 чаена лъжичка (5 ml) на ден. Не превишавайте препоръчваната доза, тъй като това няма да ускори резултатите.
Description

Имаме решение, което дълбоко подхранва липидния слой и възстановява загубата на обем, причинена от излишната захар и сол. 

Опростено обяснение за Recovery :

Recovery е еликсир, който съдържа морски зърнастец, който действа като пребиотик за подобряване на здравето на червата, работи като антиоксидант за управление на излишните свободни радикали и съдържа омега мастни киселини за активиране на възстановяването и хидратиране.

Какво е морски зърнастец(облепиха)?

Хипофея е родът на морският зърнастец. Той дава оранжево-жълти плодове, които са били използвани от векове като храна, традиционна медицина и лечение на кожата.

По-конкретни пояснения за морският зърнастец(облепиха):

Морският зърнастец има високо съдържание на омега мастни киселини, токофероли (витамин Е), каротеноиди и фитостероли, които насърчават заздравяването, успокояват, възстановяват и насърчават здравата бариерна функция при чувствителна или увредена кожа.

Какво все пак правят Omegas за кожата и тялото?

Омега са известни със своите мощни ползи за здравето, включително потенциала им да се борят с депресията, да намалят прекомерното възпаление и да намалят маркерите на сърдечни заболявания. Освен това най-доброто предимство е, че те са от полза и за кожата и косата ви!

Ето няколко научно обосновани ползи от Omegas за вашата кожа:

1. Увеличава защитата към слънцето;

2. Създава свойства за трайна хидратация и овлажняване;

3. Ускоряване на заздравяването на рани;

4. Насърчава формирането на здрави клетки;

5. Влияе върху производството на серотонин.

Ползи за кожата :

* Подобрява клетъчната регенерация;

* Противовъзпалителни свойства;

* Стяга и тонизира кожата, изглажда бръчките и подобрява еластичността;

* Възстановява пробиотичната популация.

 

Similar products

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.