Digestive Support - 100caps.

  • Brand: Osmosis Beauty
59,59 €

Digestive Support : 100капс.

 
 

Бързодействащата добавка Osmosis Digestive Support, помага за насърчаване на храносмилането без усилие, чрез бързо разграждане на мазнини, протеини и въглехидрати. Digestive Support съдържа набор от храносмилателни ензими, които подобряват усвояването на хранителни вещества и намаляват токсичността за по-здрави черва, както и по-гладка и спокойна кожа.

Ползи :
* Регулира храносмилането с бързодействаща формула;
* Съдържа различни основни ензими;
* Намалява подуването и неприятните храносмилателни симптоми;
* Възстановява блясъка на кожата;
* Бори се с възпаления, акне и розацея;
* Без глутен, без млечни продукти, веган, без захар;
* Подпомага здравето на червата, като подобрява редовността на храносмилането и подуването на корема.

ИДЕАЛЕН за :
Стареене, акне, черни точки, розацея, храносмилателно здраве, възпаление на хранопровода, запек, диария, киселинен рефлукс.
Description

Описание :
Osmosis Digestive Support е бързодействаща добавка, пълна с поддържащи червата ензими, за подобряване на храносмилането и намаляване на токсините. Увеличава храносмилането с бързодействащи ензими. Това в резултат подобрява цялостното храносмилане, нередностите и подуването на корема. Храносмилателните проблеми и непоносимостта към храни са изключително чести. Освен това с напредването на възрастта, дейността на панкреаса започва да се забавя. Това е така, защото притежаваме по-малко храносмилателни ензими с напредване на възрастта. В резултат на това проблемите с храносмилането са свързани с ускорено стареене, розацея и акне.
 
ВКЛЮЧЕНИ ЕНЗИМИ В OSMOSIS ЗА ПОДКРЕПА НА ХРАНОСМИЛАНЕТО:
* Пептидазата подпомага разграждането на протеините;
* Лактазата подпомага разграждането на въглехидратите;
* Липазата подпомага разграждането на липидите;
* Бромелаинът и папаинът са растителни клетки и поддържат естественото ексфолиране на кожата без дразнене, като предлага разнообразна колекция от мощни ензими. Osmosis Digestive Support третира, излекува и предотвратява акне и следователно поддържа чиста и блестяща кожа.
 
Употреба :
Приемайте по 1 капсула 1-3 пъти дневно непосредствено преди хранене. Може да се увеличи до 2 капсули 1-3 пъти дневно, ако е необходимо.

Similar products

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.