Roller - Rose Quartz w/Gua Sha

  • Brand: Osmosis Beauty
79,27 €

Roller - Rose Quartz w/Gua Sha

 
 
 
 
РОЛЕР ЗА ЛИЦЕ РОЗОВ КВАРЦ
След като почистите лицето си, третирайте кожата с масло или серум за лице. С помощта на голямата ролка работете от центъра на лицето към линията на косата. Започнете от брадичката и продължите нагоре към челото на секции. Като работите от брадичката до линията на косата, след това от страната на носа до ухото. След това работете от между веждите до линията на косата и завършете с търкаляне от челото към слепоочието. Използвайте малката ролка върху областта под очите, като започнете от вътрешната зона на очите и преминете към външната зона на очите.
 
ИЗПОЛЗВАТЕ ЛИ ПРОДУКТ С РОЗОВ КВАРЦОВ РОЛЕР?
Би било глупаво да не използвате серум или масло за лице заедно с ролера с розов кварц. Не само, че имате нужда от по-малко продукт, но ролката за лице масажира продукта дълбоко в кожата и запечатва продукта за максимални ползи. Като комбинирате ролката за лице с любимите си серуми за кожа или масло за лице, повишавате ефективността и на двете. За най-добри резултати използвайте ежедневно за около 5 минути.
 
ГУА ША
След почистване, третирайте кожата си с масло или серум за лице. Започнете, като държите инструмента под ъгъл спрямо кожата, поддържайки го стабилен, но с лек натиск. След това плъзнете от центъра на лицето си към външния ръб до ухото. Започнете от шията и се придвижете нагоре по брадичката, бузите и много внимателно около очите.
 
ДОБРЕ ЛИ Е ГУА ША ВСЕКИ ДЕН?
Да! За да се насладите на най-добри резултати, използвайте Гуа Ша всеки ден.

Similar products

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.