Purify

  • Марка: Osmosis Beauty
86,00 лв. 77,40 лв.

Purify : 200мл.


Purify Enzyme Cleanser на Osmosis, нежно премахва замърсяванията и грима, и почиства порите. Този измивен продукт  осигурява ежедневна ексфолиация с помощта на плодови ензими, без да дразни кожата, като подобрява цялостния блясък и намалява загрубялата текстура на кожата.
Ползи :
* Нежно почиства, без да изсушава;
* Съдържа плодови ензими;
* Подобрява цялостното излъчване;
* Подобрява матовата уморена кожа;
* Разтваря и отстранява замърсяващите частици.
ИДЕАЛЕН за :
Хиперпигментация, акне, всички признаци на стареене.
Подробно описание

Описание :
Purify Enzyme Cleanser е ексфолиращ гел за лице. В резултат на това е чудесен за предпазване от петна, като същевременно помага за справяне с видимите признаци на стареене. Нежният му състав го прави чудесен за употреба върху чувствителна кожа. Този нежен почистващ продукт ексфолира кожата, като същевременно премахва замърсяванията, грима и токсините. Освен това е пълен с етерични масла за сияен завършек. Ензимите, извлечени от ананаси, помагат за възстановяване на естествения блясък на кожата.
КАК ИЗПОЛЗВАТЕ OSMOSIS PURIFY ENZYME CLEANSER?
Нанесете Osmosis Purify Enzyme Cleanser върху влажна кожа и разпенете за 1-2 минути сутрин и вечер.
КАКВО ПРАВИ ЕНЗИМНИЯТ ПОЧИСТВАЩ ПРЕДСТАВИТЕЛ?
Ензимните почистващи продукти осигуряват нежно, но дълбоко ексфолиране, за да предотвратят петната. Те също така премахват замърсяванията, грима и излишната мазнина от кожата.
ЕНЗИМНИТЕ ПОЧИСТВАЩИ ДОБРИ ЛИ СА ЗА АКНЕ?
Ензимните почистващи продукти са идеални за тези, които страдат от кожа, склонна към акне, както и възпаления и пигментации.
ЕНЗИМНИТЕ ПОЧИСТВАЩИ ДОБРИ ЛИ СА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА?
Да, тъй като ензимните почистващи продукти, като Osmosis Purify Enzyme Cleanser, осигуряват нежно, не грубо ексфолиране, те са идеални за чувствителна кожа.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!