StemFactor

  • Марка: Osmosis Beauty
273,00 лв. 245,70 лв.

StemFactor : 30мл.

 
 
 

Stemfactor Growth Factor Serum е серум с революционна формула. Този продукт на Osmosis Beauty използва модерна технология за подмладяване, заздравяване и защита на кожата. Серумът Osmosis Stemfactor Growth Factor Serum е известен като „фонтанът на младостта“ в бутилка.
Ползи :
* Над 600 различни фактора за растеж на кожата;
* Усъвършенствана технология за доставка на растежни фактори в кожата;
* Забавете всички признаци на стареене;
* По-млада кожа, с по-малко видими признаци на стареене.
ИДЕАЛЕН за :
Стареене и зряла кожа, хиперпигментация, фини линии и бръчки, петна, увредена от слънцето кожа.
Подробно описание

Описание :
Серумът за растежен фактор Stemfactor, е най-клинично доказаният и технологично напреднал серум за растежен фактор. Той използва патентовани методи за подхранване на стволови клетки и фибробласти, за да попълни недостига на кожата на растежни фактори и протеини.
STEMFACTOR GROWTH FACTOR SERUM. Усъвършенствана технология за доставка на растежни фактори.
Серумът Osmosis Stemfactor Growth Factor Serum има усъвършенствана технология за доставяне, използвайки екзозоми, извлечени от човешки кожни клетки. Те капсулират растежния фактор и протеините, за да ги доставят до техните целеви клетки, като същевременно повишават стабилността и активират повече клетъчни рецептори. Накратко, това осигурява подобрени резултати.
КАК СЕ ИЗПОЛЗВА OSMOSIS GROWTH FACTOR SERUM?
Използвайте 1-2 изпомпвания от Serum Osmosis Growth Factor Serum сутрин и вечер.
Серумите на Osmosis са силно концентрирани, естественни съставки и ако сте нов в тази гама, ние ви съветваме само няколко малки неща. Започнете употребата, като използвате само 1/2 до 1 помпа серум със стволов фактор на Osmosis, поне през първата седмица и надграждайте, до 1-2 помпи. За оптимални резултати масажирайте серума в кожата.
Моля обърнете внимание:
Може да отнеме една седмица употреба, преди кожата ви да свикне с употребата на богатите съставки на серумите Osmosis и да започне да абсорбира продукта по-ефективно.
КАКВО Е ФАКТОР НА РАСТЕЖ?
Растежният фактор е вещество, което се среща естествено в тялото. Растежните фактори стимулират клетъчната пролиферация(делене,размножаване) и заздравяването на рани.
КАКВО ПРАВИ OSMOSIS STEMFACTOR?
Серумът Osmosis Stemfactor Growth Factor Serum, помага за попълване на естествения недостиг на растежни фактори на кожата. Това позволява на кожата ви да остане здрава и ефективно да извършва процеси на заздравяване на рани и клетъчна пролиферация(делене,размножаване).
КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ СЕРУМ?
Най-добре е да използвате серум Osmosis Stemfactor всеки ден. Използвайте серума веднъж дневно или два пъти (веднъж сутрин и отново вечер).

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!