Calm

  • Марка: Osmosis Beauty
155,00 лв. 139,50 лв.

Calm : 30мл.

 
 
 

Calm Gentle Retinal Serum от Osmosis е формулиран с най-ниската концентрация на Ретиналдехид 0,0375%, и е класифициран като ниво 1, което е най-ниската степен на витамин А и е създаден за пълно обновяване на тена и текстурата на кожата(Ретиналдехид е най-малко дразнещата форма на витамин А). Намалява възпалението и чувствителността, при необходимост, като същевременно възстановява външния слой на кожата ви. Справя се с всички признаци на стареене от фини линии и бръчки, до отпусната кожа и слаби бариерни функции. Освен това увеличава доставката на хранителни вещества и хидратация. Серумът Osmosis Calm, оставя кожата да изглежда и се чувства по-здрава и по-сияйна. Той е идеален за тези, които искат да постигнат драматично обръщане на възрастта.
Ползи :
* Намалява възпалението и чувствителността;
* Справя се с всички признаци на стареене;
* Увеличава доставката на хранителни вещества и хидратация;
* Драматично обръщане на възрастта;
* Подходящ за чувствителна кожа.
ИДЕАЛЕН за :
Склонна към акне кожа, против стареене, увреждане от слънцето, хиперпигментация, розацея, белези, включително белези след акне.
Подробно описание

Описание :
Calm Gentle Retinal Serum от Osmosis Beauty е серум с витамин А, предназначен за всички типове кожа, особено за старееща кожа. Той възстановява външната дерма на кожата ви, като същевременно намалява възпалението на кожата. Osmosis Calm Gentle Retinal Serum, също така увеличава доставката на хранителни вещества, както и хидратира. Допълнително, витамин А подобрява структурата Ви, за да насърчи по-бързото подмладяване на кожата.
КАК ИЗПОЛЗВАТЕ OSMOSIS CALM SERUM?
Използвайте 1 помпа Osmosis Calm Gentle Retinal Serum веднъж или два пъти дневно, след почистване и преди овлажняване и нанасяне на слънцезащита. Серумите на Osmosis са силно концентрирани, естественни съставки и ако сте нов в тази гама, ние ви съветваме само няколко малки неща. Започнете употребата, като използвате само 1/2 до 1 помпа серум Osmosis Calm Gentle Retinal Serum поне през първата седмица и надграждайте, ако е необходимо.Не забравяйте да нанасяте серум и върху Вашата шия и деколте! За оптимални резултати масажирайте Calm Gentle Retinal Serum в кожата, последван от Osmosis Boost Peptide или Infuse Activating Mists. Масажирайте серума в кожата старателно, докато се абсорбира напълно. Повторете употребата на Boost Peptide Activating Mist или Infuse Activating Mist, ако е необходимо. Може да отнеме една седмица употреба, преди кожата Ви да свикне с употребата на богатите съставки на серумите Osmosis и да започне да абсорбира продукта по-ефективно.
КОЛКО РЕТИНОЛ ИМА В OSMOSIS CALM?
Osmosis Calm Gentle Retinal Serum съдържа 0,0375% Ретиналдехид. Това е най-малко дразнещата форма на Ретинол.Ретиналът не е същото като Ретинол. Клинично е доказано, че Ретиналът работи до 11 пъти по-бързо от Ретинола. Ретиналът също не идва със същите отрицателни странични ефекти, и също така има много по-висока степен на ексфолиране от Ретинола, което допринася за равномерен тен,текстура и сияйна кожа.
КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ РЕТИНАЛДЕХИД И РЕТИНАЛ?
Ретиналът е просто съкратена версия на Ретиналдехид. И двата термина се отнасят за едно и също нещо и могат да се използват взаимозаменяемо.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!