Replenish

  • Марка: Osmosis Beauty
155,00 лв. 139,50 лв.

Replenish : 30мл.


Replenish Antioxidant Infusion Serum е открояващ се продукт от Osmosis Beauty. Той е пълен с антиоксиданти и богат на амино пептиди, които помагат за изграждането и възстановяването на рамката и структурната матрица на кожата, борят се със свободните радикали и намаляват възпалението. Това води до по-силна, млада кожа с лъскав здрав блясък.
Ползи :
* Мощен антиоксидантен серум;
* Нежно възстановява повърхността на кожата;
* По-силна и по-млада кожа;
* Сияен здравословен блясък;
* Подобряване на всички признаци на стареене.
ИДЕАЛЕН за :
Слънчево увреждане, Слънчево изгаряне, Стареене и зряла кожа, Всеки, който живее в градска среда.
Подробно описание

Описание :
Replenish Antioxidant Infusion Serum на Osmosis е идеалният серум за защита на кожата. Смес от антиоксиданти се бори с увреждащите свободни радикали, като същевременно успокоява възпалението. Освен това мощният Replenish Antioxidant Infusion Serum, холистично е насочен към производството на колагена за подмладяване и укрепване на кожата. Използването на система за доставяне от фармацевтичен клас, позволява несравнимо транспортиране на антиоксидантите дълбоко в кожата.
КАК ИЗПОЛЗВАТЕ OSMOSIS REPLENISH SERUM?
Използвайте 1 помпа Replenish Antioxidant Infusion Serum веднъж или два пъти дневно, след почистване и преди хидратиране, и нанасяне на слънцезащита. Серумите на Osmosis са силно концентрирани, естественни съставки и ако сте нов в тази гама, ние ви съветваме само няколко малки неща. Започнете употребата, като използвате само 1/2 до 1 помпа Replenish Antioxidant Infusion Serum поне през първата седмица и надграждайте, ако е необходимо.Не забравяйте да нанасяте серум и върху Вашата шия и деколте! За оптимални резултати, масажирайте Replenish Antioxidant Infusion Serum в кожата, последвано от Boost Peptide или Infuse Activating Mists. Масажирайте вашия Replenish Antioxidant Infusion серума в кожата, докато се абсорбира напълно. Повторете употребата на Boost Peptide Activating Mist или Infuse, ако е необходимо. Може да отнеме една седмица употреба, преди кожата ви да свикне с употребата на богатите съставки на серумите Osmosis, и да започне да абсорбира продукта по-ефективно.
КАКВО Е REPLENISH SERUM?
Osmosis Replenish Serum е най-модерният антиоксидант от Osmosis Skincare. Той доставя 17 антиоксиданта дълбоко под повърхността на кожата ви, за да помогне за предотвратяване на увреждането от свободните радикали, което е водещата причина за преждевременното стареене.
КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА НАНАСЯТЕ СЕРУМ?
За най-добри резултати е най-добре да използвате серум, като Osmosis Replenish Antioxidant Infusion Serum, ежедневно. Това може да се използва веднъж или алтернативно два пъти дневно: веднъж сутрин и веднъж вечер.
ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ АНТИОКСИДАНТЕН СЕРУМ?
Антиоксидантните серуми помагат за защита на кожата от увреждане на околната среда и слънцето. И двата вида увреждане могат да причинят преждевременно стареене на кожата, включително появата на фини линии и бръчки, неравномерен тен на кожата, суха кожа и др.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!