Catalyst AC 11

  • Марка: Osmosis Beauty
273,00 лв. 245,70 лв.

Catalyst AC-11 : 30мл.

 
 

Catalyst AC-11 DNA Repair C Serum е едно от най-впечатляващите постижения на Osmosis Beauty. Осигурява мощна антиоксидантна защита и увеличава възстановяването на увреждане на ДНК с до 33%.
Ползи :
* Мощна антиоксидантна защита;
* Увеличава възстановяването на увреждане на ДНК с до 33%;
* Съдържа витамин С и аминокиселини;
* Стимулира производството на колаген;
* Подобрява нивото на еластичност;
* Минимизира фините линии и зачервяванията.
ИДЕАЛЕН за :
Против стареене, увреждане от слънцето, хиперпигментация, фини линии и бръчки, загуба на стегнатост, белези и синини.
Подробно описание

Описание :
Този серум на Osmosis съдържа мощна комбинация от витамин С с аминокиселини и минерали. Те стимулират производството на колаген, повишават нивата на хидратация и подхранват кожата. Освен това серумът подобрява еластичността на кожата.
КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ CATALYST НА Osmosis?
Върху чиста кожа нанесете 1-2 изпомпвания от Osmosis Catalyst AC-11 DNA Repair C Serum сутрин и/или вечер. Нежно масажирайте кожата с активиращата Osmosis мъгла(Boost Peptide или Infuse Activating Mists). Следвайте с допълнителен серум(и) и овлажнител.
КАКВО ПРАВИ CATALYST AC-11 НА Osmosis?
Osmosis Catalyst AC-11 е предназначен да активира естествените процеси на обновяване на вашите кожни клетки, за да подобри тена и текстурата на кожата. Клинично доказаната формула е чудесна за лечение на хиперпигментации и белези от акне, а също така действа като серум против стареене.
КАКВО Е КАТАЛИЗАТОР В ХИМИЯТА?
Катализаторът е вещество, което ускорява химическа реакция. В контекста на кожата катализаторът провокира или ускорява значителна промяна или действие.
КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СЕРУМА?
Най-добре е да използвате серум Osmosis Catalyst AC-11 всеки ден, в идеалния случай веднъж сутрин и веднъж вечер.
КАКВО ПРАВИ DNA REPAIR SERUM?
Серумът Osmosis Catalyst AC-11, активира възстановителните механизми на кожните клетки, за да помогне за обръщане на стареенето на кожата, намаляване на пигментацията, намаляване на белези, изчистване на капиляри и също така увеличаване на еластичността на кожата.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!