Regenerate - 180caps.

  • Марка: Osmosis Beauty
189,00 лв.

Regenerate : 180капс.

 

Winner of the WellSpa360

Reader’s Choice Awards

 Best Ingestibles Award 


Regenerate осигурява средства, от които кожата и черният дроб се нуждаят, за да ускорят възстановяването с перфектната комбинация от колаген и други важни аминокиселини. Включва набор от високоефективни активни съставки, които работят за ускоряване на възстановяването на черния дроб и поддържане на оптимално производство на колаген. В допълнение, стареенето на черния дроб е свързано с развитието на хиперпигментация като мелазма. Заедно с уникалния баланс на мастноразтворими витамини, се увеличат максимално ползите от витамин D. Колекция от мощни бионалични антиоксиданти, като Глутатион и SOD (Супероксид Дисмутаза/SOD/ - е един от най-активните антиоксидантни ензими на природата. Той предпазва човешкото тяло от постоянно образуване на силно токсични кислородни радикали), защитават и насърчават възстановяването, за да разкрият здрава, по-сияйна кожа и тяло.
 
Модерният начин на живот засилва изчерпването на SOD в тялото. Нашият организъм е изложен ежедневно на редица външни фактори, които предизвикват стрес в него като: УВ лъчи, тютюнопушене, алкохол, замърсяване, тежки физически натоварвания, психически стрес и т.н.
Изчерпването на SOD води до редица болестни състояния. Всяка клетка и подложена на увреждане от свободните радикали и оксидативен стрес. Вследствие на това много болестни състояния засягащи всички тъкани като например загуба на памет, проблеми със зрението, безплодие, фиброза, косопад, акне, остаряване на кожата, болки в ставите и др. директно се асоциират с ниски нива на SOD.

Ползи :
Здравият черен дроб е не само от решаващо значение за общото здраве, той е изключително важен за здравето на кожата. Вашият черен дроб премахва токсините от вашата система и произвежда протеини, необходими за здрави мускули, кости и кожа.
 
ТОП ПРЕДИМСТВА :
* Включва високо бионалични форми на витамини A, C, D и E;
* Осигурява перфектна комбинация от критични аминокиселини, за да помогне максимално за здравето на черния дроб, колагена и кожата;
* Ползите от витамин D се максимизират с баланс на мастноразтворими витамини;
* Мощни и бионалични антиоксиданти като глутатион и супероксиддисмутаза възстановяват и предпазват тялото от оксидативен стрес.
 
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ЗА :
 
1. За подобрение структурата и еластичноста на кожата :
Приемайте по 3 капсули на ден.
 
2. Детоксикация и възстановяване на черния дроб.
 
Ускорена фаза 1 доза:
Приемайте по 6 капсули на ден в продължение на 4+ месеца.
Поддържаща фаза 2 доза:
Приемайте по 3 капсули на ден.
 
3. За пигментация:
Приемайте по 6 капсули на ден до постигане на желаните резултати.
 
Може да се приема с храна или на празен стомах. Няма противопоказания.
 
 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!