Rescue Advanced

  • Марка: Osmosis Beauty
260,00 лв. 234,00 лв.

Rescue : 30мл.

 
 

Rescue е серум за възстановяване епидермиса на кожата. Драматично подобрява текстурата на кожата и старческите петна, като същевременно спасява увредената кожа. Серумът за възстановяване на епидермиса поддържа епидермалната грижа, както и здравето на ДНК. Допълнителните активни съставки повишават целостта на кожата, подобряват блясъка и помагат за защитата на кожата от стресови фактори и увреждане от синята светлина(облъчване от телефон,компютри,екрани). Osmosis Rescue Epidermal Repair Serum е революционна формула. Серумът комбинира озониран етил олеат с други активни съставки, за неутрализиране на токсините, успокояване на вътрешно и външно възпаление и активира възстановяването на епидермални рани.
Ползи :
* Неутрализира токсините и успокоява възпалението;
* Активира възстановяването на епидермални рани;
* Третира петна;
* Успокоява зачервяването;
* Обръща признаците на стареене;
* Подобрява белези.
ИДЕАЛЕН за :
Розацея, акне и травми след акне, белези, разширени пори, възпалена кожа и хиперпигментация.
Подробно описание

Описание :
Osmosis Rescue Epidermal Repair Serum, е многофункционален серум, който третира петна, успокоява зачервяването, намалява появата на възрастови петна и ефективно помага при избледняване на белези, подобрява тонуса на кожата и омекотява тена. Rescue Epidermal Repair Serum, може да се използва като серум за лице или лечение на петна. Всеки ден кожата ви ще става по-чиста и по-ярка.
КАК ИЗПОЛЗВАТЕ OSMOSIS RESCUE SERUM?
Разклатете леко и нанесете 1-2 изпомпвания Rescue Epidermal Repair Serum върху почистена кожа сутрин и вечер. Серумите на Osmosis са силно концентрирани, като се използват естественни съставки и ако сте нов в тази гама, ние ви съветваме само няколко малки неща. Започнете употребата, като използвате само 1/2 до 1 помпа от Rescue Epidermal Repair Serum поне през първата седмица и надграждайте, ако е необходимо. Не забравяйте да нанасяте серум и върху Вашата шия и деколте! За оптимални резултати масажирайте серума в кожата, последван от Osmosis Boost Peptide Activating Mist или Infuse Activating Mist. Mасажирате серума в кожата старателно, докато се абсорбира напълно. Повторете употребата на Boost Peptide Activating Mist или Infuse Activating Mist, ако е необходимо.
КАКВО Е В OSMOSIS RESCUE?
Основните активни съставки в Osmosis Rescue Epidermal Repair Serum са озониран етил олеат, циклодекстрин и триоксолан. Те работят заедно, за да възстановят кожата, да намалят появата на пори, да намалят токсините и да успокоят възпалението и раздразнението.
ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА OSMOSIS RESCUE?
Този многофункционален серум помага за лечение на петна, успокоява зачервяванията, намалява появата на възрастови петна и ефективно помага при избледняване на белези. Osmosis Rescue Serum, също работи за подобряване на тонуса на кожата и омекотяване на тена.
КОЛКО ВРЕМЕ Е НЕОБХОДИМО ЗА РЕЗУЛТАТИ НА OSMOSIS RESCUE?
Потребителите съобщават за подобрение в текстурата на кожата след 2 седмици използване на Osmosis Rescue Epidermal Repair Serum. Това включва по-равномерна повърхност на кожата, както и намаляване на всякакви неравности.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!