Rescue Advanced - 30ml.

  • Марка: Osmosis Beauty
260,00 лв.

Rescue : 30мл.

 
 

Rescue е серум за възстановяване епидермиса на кожата. Драматично подобрява текстурата на кожата и старческите петна, като същевременно спасява увредената кожа. Серумът за възстановяване на епидермиса поддържа епидермалната грижа, както и здравето на ДНК. Допълнителните активни съставки повишават целостта на кожата, подобряват блясъка и помагат за защитата на кожата от стресови фактори и увреждане от синята светлина(облъчване от телефон,компютри,екрани). Osmosis Rescue Epidermal Repair Serum е революционна формула. Серумът комбинира озониран етил олеат с други активни съставки, за неутрализиране на токсините, успокояване на вътрешно и външно възпаление и активира възстановяването на епидермални рани.
Ползи :
* Неутрализира токсините и успокоява възпалението;
* Активира възстановяването на епидермални рани;
* Третира петна;
* Успокоява зачервяването;
* Обръща признаците на стареене;
* Подобрява белези.
ИДЕАЛЕН за :
Розацея, акне и травми след акне, белези, разширени пори, възпалена кожа и хиперпигментация.
 

Основни съставки:

Озониран етил олеат: има забележителната способност да неутрализира токсините, да успокоява възпалението, да активира възстановяването на епидермални рани, да минимизира появата на пори и възрастови петна (ефект, който продължава дори след преустановяване на употребата) и драстично подобрява текстурата на кожата.

Циклодекстрин: Успокоява кожата, намалява възпалението и раздразнението.

Триоксолан: Чрез патентован процес каприн/капринов триглицерид се превръща в триоксолан. Триоксоланът е стабилизирана кислородна молекула с висока бионаличност. Кожата и тялото го използват, за да се борят с патогените, да поправят окислителните увреждания и да подобрят цялостния имунитет. Забележителни резултати могат да се видят при разширени пори, възрастови петна, проблеми с текстурата на кожата, възпалена кожа и много други.

Съставки:

Вода (Aqua), озониран етил олеат, хидроксипропил циклодекстрин, глицерин, екстракт от плодове на шизандра китайска, ферментиран екстракт от Pseudoalteromonas, екстракт от листа на Psidium Guajava, карбомер, натриев хидроксид, пропандиол, ксантанова гума, глицерил каприлат.

*Веган, без парабени, глутен, SLS, токсични химикали и изкуствени аромати.

Подробно описание

Описание :
Osmosis Rescue Epidermal Repair Serum, е многофункционален серум, който третира петна, успокоява зачервяването, намалява появата на възрастови петна и ефективно помага при избледняване на белези, подобрява тонуса на кожата и омекотява тена. Rescue Epidermal Repair Serum, може да се използва като серум за лице или лечение на петна. Всеки ден кожата ви ще става по-чиста и по-ярка.
КАК ИЗПОЛЗВАТЕ OSMOSIS RESCUE SERUM?
Разклатете леко и нанесете 1-2 изпомпвания Rescue Epidermal Repair Serum върху почистена кожа сутрин и вечер. Серумите на Osmosis са силно концентрирани, като се използват естественни съставки и ако сте нов в тази гама, ние ви съветваме само няколко малки неща. Започнете употребата, като използвате само 1/2 до 1 помпа от Rescue Epidermal Repair Serum поне през първата седмица и надграждайте, ако е необходимо. Не забравяйте да нанасяте серум и върху Вашата шия и деколте! За оптимални резултати масажирайте серума в кожата, последван от Osmosis Boost Peptide Activating Mist или Infuse Activating Mist. Mасажирате серума в кожата старателно, докато се абсорбира напълно. Повторете употребата на Boost Peptide Activating Mist или Infuse Activating Mist, ако е необходимо.
КАКВО Е В OSMOSIS RESCUE?
Основните активни съставки в Osmosis Rescue Epidermal Repair Serum са озониран етил олеат, циклодекстрин и триоксолан. Те работят заедно, за да възстановят кожата, да намалят появата на пори, да намалят токсините и да успокоят възпалението и раздразнението.
ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА OSMOSIS RESCUE?
Този многофункционален серум помага за лечение на петна, успокоява зачервяванията, намалява появата на възрастови петна и ефективно помага при избледняване на белези. Osmosis Rescue Serum, също работи за подобряване на тонуса на кожата и омекотяване на тена.
КОЛКО ВРЕМЕ Е НЕОБХОДИМО ЗА РЕЗУЛТАТИ НА OSMOSIS RESCUE?
Потребителите съобщават за подобрение в текстурата на кожата след 2 седмици използване на Osmosis Rescue Epidermal Repair Serum. Това включва по-равномерна повърхност на кожата, както и намаляване на всякакви неравности.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!