Elevate - 120caps.

  • Марка: Osmosis Beauty
160,00 лв.

Elevate : 120капс.

 
 

Чрез увеличаване на енергията на клетките с ATФ (аденозин трифосфат е нуклеозид трифосфат, който играе основна роля в енергийния метаболизъм в клетките на живите организми), Osmosis Elevate помага индиректно да увеличи здравословното количество колаген и хормони за по-силна кожа. Усъвършенстваната добавка Osmosis Elevate съдържа патентована технология AC-11 на Osmosis за подпомагане на възстановяването на ДНК с помощта на няколко мощни антиоксиданта като рибофлавин, ниацин и коензим Q10 за ползи против стареене.

Ползи :
* Повишава клетъчната енергия с образуването на АТФ;
* Подобрява производството на колаген в кожата;
* Възстановява клетъчната ДНК с патентована AC-11 технология;
* Мощен източник на антиоксиданти;
* Подпомага когнитивната функция;
* Поддържа мускулния тонус и здравето;
* Без глутен и подходящ за вегани.

ИДЕАЛЕН за :
Всички признаци на стареене на кожата, преждевременно стареене, енергия, изгаряне на мазнини.
Подробно описание

Описание :
Osmosis Elevate съдържа разнообразие от ключови активни съставки, които подпомагат дейността на клетките и засилват възстановяването на ДНК. Освен това Osmosis Elevate защитава кожата от свободните радикали. Това е мощна формула, която намалява признаците на стареене, като помага за превръщането на мазнините в енергия. Това в резултат насърчава активните клетки. Osmosis Elevate помага за стимулиране на образуването на АТФ (аденозин трифосфат), нуклеозид, който активира енергията в клетките и в резултат допринася за здравословното производство на колаген. Също така е клинично доказано, че помага за увеличаване на загубата на мазнини, като същевременно детоксикира тялото.
 
OSMOSIS ELEVATE АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
Патентованата технология AC-11, използвана в Osmosis Elevate, помага за възстановяването на увредената ДНК, чрез изрязване на мутиралата ДНК. Други ключови активни съставки в Osmosis Elevate включват креатин, който помага за повишаване на когнитивните способности и поддържа здравето на мускулите. Също така, други мощни антиоксиданти като витамин B1, B2, B3 и коензим Q10, помагат за намаляване на възпалението и оксидативния стрес.
 
Употреба :
Приемайте по 2 капсули два пъти дневно.
 
*Възможно е да изпитате временно зачервяване или топло, изтръпващо усещане по цялото тяло. Това ще отшуми с времето.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!