Renew - 30ml.

  • Марка: Osmosis Beauty
175,00 лв.

Renew : 30мл.

 
 

Renew Advanced Retinal Serum от Osmosis е формулиран с най-висока концентрация на Р
етиналдехид 0,15% (Ретиналдехид е най-малко дразнещата форма на витамин А). Серумът Renew е класифициран като ниво 4, което има най-високо ниво на витамин А и е създаден за пълно обновяване на тена и текстурата на кожата. Osmosis Renew серум, предлага защитна бариера и безопасност от слънцето. ДНК технология, която доказано стимулира колагена 1000 пъти повече от обикновените Ретиноли. Мощният серум Renew против стареене е един от най-добрите продукти с Ретиналдехид.
Ползи :
* Най-високата концентрация на Ретиналдехид;
* Изцяло обновява тена на кожата;
* Стимулира производството на еластин и колаген;
* Обръща всички признаци на стареене;
* Перфектен за подобряване на белези;
* Страхотен за белези след акне.
ИДЕАЛЕН за :
Против стареене, матова кожа, фини линии, бръчки, хиперпигментация и белези.
 

Основни съставки:

Ретиналдехид (най-малко дразнещата форма на ретинол): Насърчава регенерацията на кожните клетки и производството на колаген, като същевременно поддържа тена, за да насърчи по-бързото подмладяване на кожата.

Пептиди: Те работят за възстановяване на увредените клетки и сигнализират на кожата да произвежда колаген, забавяйки процеса на стареене.

Млечна киселина: Тази киселина разтопява мъртвите кожни клетки, за да разкрие по-ярък тен.

1,3 бета глюкан: Активира клетките-"чистачи", които работят за отстраняване на мъртви и умиращи клетки, за да подпомогнат вътрешния клетъчен обмен и следователно синтеза на колаген, еластин и други структурни протеини.

Синт 6 (палмитоил трипептид -38): Този пълнител за бръчки, получен от трипептиди, компрометирани от 6 аминокиселини, помага за изграждането и възстановяването на кожата и образува матрицата от колаген.

Хронолин (капроил тетрапептид -3): Хронолинът засилва производството на колаген и активира възстановяването на кожата, като същевременно намалява появата на фини линии и бръчки.

L-хиалуронова киселина: Съдържа естествен овлажняващ фактор, който непрекъснато хидратира кожата чрез привличане на водни молекули.

Съставки:

Вода (Аква), ниацинамид, фосфатидилхолин, пентилен гликол, глицерин, циклодекстрин, азиатикозид, екстракт от хлорела вулгарис, капрооил тетрапептид-3, екстракт от цвят/листа/стъбло на Epilobium Angustifolium, ретинал*, палмитоил трипептид-38, млечна киселина, диметил сулфон, Фулвинова киселина, хидроксипролин, бета-глюкан, тиоктова киселина, натриев хиалуронат, масло от Lavandula Angustifolia (лавандула), масло от семена на Rubus Chamaemorus (Cloud Berry), Santalum Austrocaledonicum (сандалово дърво) Wood Oil, Pogostemon Cablin (пачули) Oil, Lonicera Caprifolium (орлови нокти) ) Екстракт от цветя, екстракт от цветя на Lonicera Japonica (орлови нокти), декстран, ксантанова гума, денатиран алкохол, хидроксипропил циклодекстрин, бензилов алкохол. *0,15% ретиналдехид.

*Веган, без парабени, глутен, SLS, токсични химикали и изкуствени аромати.

Подробно описание

КАКВО ПРАВИ ADVANCED RETINAL SERUM?

Renew Advanced Retinal Serum от Osmosis Beauty, помага да се стимулира производството на еластин и колаген на клетъчно ниво. Серумът Renew забавя появата на фини линии и бръчки, като същевременно увеличава дебелината и подобрява тонуса и текстурата на кожата. Osmosis Advanced Retinal Serum също е страхотен за подобряване на външния вид на белези, което го прави идеален за белези след акне.

КАК ИЗПОЛЗВАТЕ OSMOSIS RENEW SERUM?
Разклатете леко Osmosis Renew Advanced Retinal Serum и нанесете 1-2 изпомпвания върху почистена кожа сутрин и вечер. Серумите на Osmosis са силно концентрирани, естественни съставки и ако сте нов в тази гама, ние ви съветваме само няколко малки неща. Започнете употребата, като използвате само 1/2 до 1 помпа Advanced Retinal Serum поне през първата седмица и надграждайте, ако е необходимо. Не забравяйте да нанасяте серум и върху Вашата шия и деколте! За оптимални резултати масажирайте Advanced Retinal Serum в кожата, последван от Osmosis Boost Peptide или Infuse Activating Mists. Mасажирайте серума в кожата старателно, докато се абсорбира напълно. Повторете употребата на Boost Peptide Activating Mist или Infuse Activating Mist, ако е необходимо.
КОГА ТРЯБВА ДА ПРИЛАГАТЕ OSMOSIS RENEW В РУТИНАТА СИ ГРИЖА ЗА КОЖАТА?
Всички серуми, включително серума Osmosis Renew, трябва да се прилагат веднага след почистване на кожата. Оставете около 5 минути, докато серумът Osmosis Renew попие напълно, преди да нанесете овлажнител.
КОЛКО РЕТИНОЛ ИМА В OSMOSIS RENEW?
Osmosis Renew Serum съдържа 0,15% Ретиналдахид. Това е най-малко дразнещата форма на ретинол.Ретиналът не е същото като Ретинол. Клинично е доказано, че Ретиналът работи до 11 пъти по-бързо от Ретинола. Ретиналът също не идва със същите отрицателни странични ефекти, и също така има много по-висока степен на ексфолиране от Ретинола, което допринася за равномерен тен,текстура и сияйна кожа.
РЕТИНАЛДАХИДЪТ ПО-ДОБЪР ЛИ Е ОТ РЕТИНОЛ?
Ретиналдехидът обикновено не носи същите отрицателни странични ефекти като Ретинола. Той е много по-безопасен за употреба и е много по-малко вероятно да причини дразнене на кожата.
OSMOSIS МЕДИЦИНСКИ ЛИ Е?
Да, Osmosis е професионална колекция за грижа за кожата от фармацевтичен клас.
OSMOSIS БЕЗОПАСЕН ЛИ Е?
Да! Всички продукти на Osmosis, включително Osmosis Renew Serum, са безопасни. Osmosis Beauty не тества върху животни и не подкрепя подобни практики.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!