Renew

  • Марка: Osmosis Beauty
175,00 лв. 157,50 лв.

Renew : 30мл.

 
 

Renew Advanced Retinal Serum от Osmosis е формулиран с най-висока концентрация на Р
етиналдехид 0,15% (Ретиналдехид е най-малко дразнещата форма на витамин А). Серумът Renew е класифициран като ниво 4, което има най-високо ниво на витамин А и е създаден за пълно обновяване на тена и текстурата на кожата. Osmosis Renew серум, предлага безопасна от слънцето, защитаваща бариера, запазваща ДНК технология, която доказано стимулира колагена 1000 пъти повече от обикновените Ретиноли. Мощният серум Renew против стареене е един от най-добрите продукти с Ретиналдехид.
Ползи :
* Най-високата концентрация на Ретиналдехид;
* Изцяло обновява тена на кожата;
* Стимулира производството на еластин и колаген;
* Обръща всички признаци на стареене;
* Перфектен за подобряване на белези;
* Страхотен за белези след акне.
ИДЕАЛЕН за :
Против стареене, матова кожа, фини линии, бръчки, хиперпигментация и белези.
Подробно описание

КАКВО ПРАВИ ADVANCED RETINAL SERUM?

Renew Advanced Retinal Serum от Osmosis Beauty, помага да се стимулира производството на еластин и колаген на клетъчно ниво. Серумът Renew забавя появата на фини линии и бръчки, като същевременно увеличава дебелината и подобрява тонуса и текстурата на кожата. Osmosis Advanced Retinal Serum също е страхотен за подобряване на външния вид на белези, което го прави идеален за белези след акне.

КАК ИЗПОЛЗВАТЕ OSMOSIS RENEW SERUM?
Разклатете леко Osmosis Renew Advanced Retinal Serum и нанесете 1-2 изпомпвания върху почистена кожа сутрин и вечер. Серумите на Osmosis са силно концентрирани, естественни съставки и ако сте нов в тази гама, ние ви съветваме само няколко малки неща. Започнете употребата, като използвате само 1/2 до 1 помпа Advanced Retinal Serum поне през първата седмица и надграждайте, ако е необходимо. Не забравяйте да нанасяте серум и върху Вашата шия и деколте! За оптимални резултати масажирайте Advanced Retinal Serum в кожата, последван от Osmosis Boost Peptide или Infuse Activating Mists. Mасажирайте серума в кожата старателно, докато се абсорбира напълно. Повторете употребата на Boost Peptide Activating Mist или Infuse Activating Mist, ако е необходимо.
КОГА ТРЯБВА ДА ПРИЛАГАТЕ OSMOSIS RENEW В РУТИНАТА СИ ГРИЖА ЗА КОЖАТА?
Всички серуми, включително серума Osmosis Renew, трябва да се прилагат веднага след почистване на кожата. Оставете около 5 минути, докато серумът Osmosis Renew попие напълно, преди да нанесете овлажнител.
КОЛКО РЕТИНОЛ ИМА В OSMOSIS RENEW?
Osmosis Renew Serum съдържа 0,15% Ретиналдахид. Това е най-малко дразнещата форма на ретинол.Ретиналът не е същото като Ретинол. Клинично е доказано, че Ретиналът работи до 11 пъти по-бързо от Ретинола. Ретиналът също не идва със същите отрицателни странични ефекти, и също така има много по-висока степен на ексфолиране от Ретинола, което допринася за равномерен тен,текстура и сияйна кожа.
РЕТИНАЛДАХИДЪТ ПО-ДОБЪР ЛИ Е ОТ РЕТИНОЛ?
Ретиналдехидът обикновено не носи същите отрицателни странични ефекти като Ретинола. Той е много по-безопасен за употреба и е много по-малко вероятно да причини дразнене на кожата.
OSMOSIS МЕДИЦИНСКИ ЛИ Е?
Да, Osmosis е професионална колекция за грижа за кожата от фармацевтичен клас.
OSMOSIS БЕЗОПАСЕН ЛИ Е?
Да! Всички продукти на Osmosis, включително Osmosis Renew Serum, са безопасни. Osmosis Beauty не тества върху животни и не подкрепя подобни практики.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!