Deep Clean

  • Марка: Osmosis Beauty
86,00 лв. 77,40 лв.

Deep Clean : 200мл.


Deep Clean Detox Cleanser е дълбоко почистващ продукт за лице, който почиства кожата в дълбочина, като старателно премахва мръсотията, грима и токсините от околната среда, за да насърчи по-светъл и гладък тен. Той използва силата на бета хидроксилната киселина (BHA), за премахване на мъртвата повърхност на кожата, без прекомерно ексфолиране или изсушаване на кожата. Уникална комбинация от етерични масла от цитрусови плодове и кокосов орех, работят заедно в този дълбоко почистващ продукт за лице, за да отстранят упоритите замърсявания, насърчавайки ободряващо и нежно  почистване. Този продукт за дълбоко почистване на лицето е достатъчно нежен, така че да може да се използва за всички типове кожа.
Ползи :
* Универсален почистващ продукт, подходящ за всеки тип кожа;
* Премахва мазнини, замърсявания и грим;
* Почиства кожата, без да я изсушава.
ИДЕАЛЕН за :
Акне, зряла кожа и хиперпигментация.
Подробно описание

Описание :
Deep Clean Detox Cleanser от Osmosis използва уникална комбинация от етерични масла, за премахване на упорити кожни замърсявания. За да обобщим, те включват кокосови повърхностноактивни вещества, както и цитрусови етерични масла, включително лимонова трева, лимон и грейпфрут. Освен това, този почистващ продукт насърчава ободряващо и нежно почистване, за премахване на излишното омазняване и насърчаване на по-здрав тен.
КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ ПОЧИСТВАЩОТО СРЕДСТВО OSMOSIS DEEP CLEAN DETOX?
Нанесете Osmosis Deep Clean Detox Cleanser върху влажна кожа и разпенете. Изплакнете обилно.
КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ OSMOSIS DEEP CLEAN?
Използвайте Deep Clean Detox Cleanser два пъти дневно, сутрин и вечер.
КАКВО ИЗПОЛЗВАТЕ СЛЕД ПОЧИСТВАЩ ПРОДУКТ?
Почистването трябва да бъде първата стъпка във вашата рутинна грижа за кожата. След почистване следващата стъпка е да нанесете любимия си серум или серуми. Оставете ги за около 5 минути да попият, след което нанесете овлажнител.
НЕОБХОДИМ ЛИ Е ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ЛИЦЕ?
Да! Редовното почистване е от съществено значение за поддържане на здрава, млада кожа. Без ежедневен почистващ продукт, кожата натрупва вредни токсини от околната среда, мръсотия, излишна мазнина и грим. Това може да причини обриви и кожни заболявания, като акне и суха кожа. Ето защо използването на ефективен почистващ продукт, като Osmosis Deep Clean Detox Cleanser, е жизненоважно.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!