Cleanse

  • Марка: Osmosis Beauty
86,00 лв. 77,40 лв.

Cleanse : 200мл.


Cleanse нежният почистващ продукт, деликатно премахва замърсяванията, грима и токсините от околната среда, без да изсушава кожата и да я лишава от естествената й защитна бариера.
Ползи :
* Нежно почиства, без да изсушава;
*Освежаваща смес от етерични масла от лавандула и мента;
* Идеален за всички типове кожа, включително и за най-чувствителната.
ИДЕАЛЕН за :
Чувствителна кожа, мазна кожа, суха кожа, смесена кожа, нормална кожа, зряла кожа, склонна към акне кожа.
Подробно описание

Описание :
Cleanse Gentle Cleanser ефективно премахва грима, мръсотията и токсините от околната среда, които се натрупват на повърхността на кожата. Този почистващ продукт помага за успокояване на зачервяване и раздразнение. Добавеното лавандулово масло действа като естествен овлажнител. Освен това, маслото засилва циркулацията и укрепва цялостната текстура на кожата.
КАК ИЗПОЛЗВАТЕ OSMOSIS GENTLE CLEANSER?
Нанесете Osmosis Gentle Cleanser върху влажна кожа и разпенете. След това, като изплакнете обилно.
КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ OSMOSIS GENTLE CLEANSER?
Използвайте Osmosis Gentle Cleanser два пъти дневно, сутрин и вечер. Почистващият продукт трябва да бъде първата стъпка във всяка рутинна грижа за кожата.
ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМ ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ?
Почистващите средства са една от, ако не и най-важната част, от рутинната грижа за кожата. През целия ден кожата ни натрупва токсини от околната среда, мръсотия и излишен грим. Жизненоважно е да почистваме кожата си, за да премахнем тези замърсявания, в противен случай кожата ни е податлива на пъпки и черни точки. Липсата на почистване на кожата също може да доведе до увреждане от свободните радикали, което е водещата причина за преждевременно стареене на кожата.
МОГА ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАМ ПОЧИСТВАЩ ПРОДУКТ ВСЕКИ ДЕН?
Ежедневното почистване като част от рутинната грижа за кожата, не трябва да пропускате! Тези с мазна или комбинирана кожа могат да се възползват от два пъти дневно измиване (веднъж сутрин и отново вечер). По-сухата кожа може да се оправи само с еднократно нощно измиване.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!