Infuse - 80ml.

  • Марка: Osmosis Beauty
69,00 лв.

Infuse : 80мл.

 
Infuse, хранителна активираща мъгла. Увеличете проникването на продукта, като вливате в кожата минерали на растителна основа, които работят за пречистване и подхранване на тена, гарантирайки, че ще извлечете максимума от вашите продукти за грижа за кожата.
Ползи :
* Подобрява проникването на продукта;
* Пречиства кожата;
* Антибактериални ползи;
* Активирани минерални ползи.
След нанасяне на серума, напръскайте 3-5 пъти и масажирайте в кожата. Може да се повтори при желание.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:
Избягвайте директен контакт с очите.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ :

* Вода с повишена честота - Вода с епидермален растежен фактор, кератиноцитен растежен фактор, антибактериални, антивирусни и противогъбични честоти.

* Течна фулвикова формула/фулвикови и хуминови минерали - Osmosis Infuse е добавка, която съдържа праисторически растителни фулвикови/хуминови минерали и фитохимикали, които са водоразтворими и 100 000 пъти по-малки от обикновените минерали. Това ги прави по-лесно усвоими от тялото, като поддържа клетъчната функция и подобрява имунните и възстановителните механизми.

Установено е, че фулвичните и хумусните минерали притежават антиоксидантни свойства, които могат да помогнат за предпазване на кожата от увреждане, причинено от фактори на околната среда като замърсяване и UV радиация. Освен това, те могат да подобрят усвояването и използването на хранителни вещества от клетките на кожата, насърчавайки по-добро здраве и функция на кожата.

Фулвичните минерали също имат овлажняващи свойства, което означава, че могат да привличат и задържат влагата в кожата, поддържайки я хидратирана и плътна. Освен това те могат да помогнат за намаляване на възпалението в кожата, което ги прави полезни при състояния като акне, екзема и розацея. И накрая, известно е, че тези минерали имат детоксикиращи свойства, помагайки за премахване на замърсяванията и токсините от кожата.

Подробно описание

Съставки :
Вода (Аква), Фулвинова киселина, Хуминови киселини.
След нанасяне на серума, напръскайте 3-5 пъти и масажирайте в кожата. Може да се повтори при желание. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!