Tropical Mango Barrier Recovery Mask

  • Марка: Osmosis Beauty
119,00 лв. 107,10 лв.

Tropical Mango Barrier Recovery Mask : 30мл.

Комбинирайки различни плодови масла и масла от ядки за подхранване и възстановяване, Barrier Recovery Mask от тропическо манго, укрепва липидната бариера на кожата. Тази маска насища с витамини и антиоксиданти, подобрява еластичността на кожата и оставя лицето ви да се чувства хидратирано и успокоено.
Ползи :
* Мощна витаминна и антиоксидантна защита;

* Противовъзпалителни свойства;

* Лечебни рани;

* Възстановява баланца на влагата;

* Успокоява раздразнена кожа;

* Пълна регенерация на кожата.
ИДЕАЛЕН за :
Розацея, Дехидратирана кожа, Суха кожа, Възпалена кожа.

Подробно описание

Описание :
Възстановяващата маска Tropical Mango Barrier Repair Mask, съдържа комбинация от масла от ядки и плодове, както и етерични масла за подхранване и хидратиране на кожата. В резултат на това, кожата ще се почувства успокоена и подновена, благодарение на използването на съставки, богати на витамини и минерали. В резултат на своята успокояваща, овлажняваща природа, маската за възстановяване на бариерата от тропическо манго е чудесна за раздразнена и/или дехидратирана кожа.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ МАСКАТА OSMOSIS TROPICAL MANGO BARRIER REPAIR MASK ? 

Нанесете тънък слой от Tropical Mango Barrier Repair Mask върху чиста кожа и масажирайте за 2-3 минути. За най-добри резултати след масажа, нанесете топла и влажна кърпа върху лицето без натиск, оставете докато кърпата стане хладка. Отстранете кърпата и масажирайте за още около минута и отстранете. 

Професионален съвет : Нанесете Barrier Recovery Mask от манго върху почистена кожа, оставете маската на лицето до сутринта, за по-дълбока хидратация!

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ МАНГОТО ЗА КОЖАТА?

В грижата за кожата, мангото може да помогне за изчистване на порите и предотвратяване на черни точки и пъпки. Също така помага за възстановяване на ДНК за по-здрава кожа.

КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА НАНАСЯ МАСКАТА OSMOSIS TROPICAL MANGO BARRIER REPAIR MASK?

Маската е подходяща за ежедневна употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!