Osmosis Beauty SkinCare

Нашата Философия :

В OSMOSIS BEAUTY мислим различно. Нашата мисия е да променим начина, по който се третираме към кожата. Да стимулираме вродената й способност да се самолекува, за да създадем истински и трайни резултати без компромиси.
Др. Бен Джонсън е посветил 25 години от живота си в разработване на Osmosis Продуктите.
 
Ние правим това, като гледаме на грижата за кожата през холистичен обектив.
 
Вкоренени в науката за връзката кожа-тяло, ние отиваме по-далеч от кожата, за да се насочим към източника на общи проблеми. Osmosis съчетава най-ефективните стратегии за детоксикация с медицински, нетоксични, локални формули и стратегически услуги за лице, за да постигне автентични трансформации и цялостно благосъстояние. Телата ни постоянно ни показват от какво имат нужда; всичко, което трябва да направим, е да разберем уликите.
 
Нашият подход се основава на третиране на цялото себе си; фокусира се върху цялостно изцеление, а не нараняване, включва съставки, които са от съществено значение за активиране на възстановяването; използва системи за доставка от фармацевтичен клас; и лекува предизвикателни кожни заболявания, които никой друг не може.
 
Преди повече от 10 години бяхме вдъхновени от смелия ум на нашия новаторски основател, д-р Бен Джонсън, да създадем нетоксични продукти за грижа за кожата и процедури, които съчетават чистотата на съставките с естествен произход с революционни, разработени от лекари и научно валидирани формули да доставя продукти, които наистина работят. Нашите клинични изпитвания и снимки преди и след доказват, че този подход води грижата за кожата към нова парадигма.
 

ЗА БЕН ДЖОНСЪН, Д-Р | ОСНОВАТЕЛ И ФОРМУЛАТОР

Бен Джонсън, доктор по медицина, е лекар, изобретател и предприемач, който е прекарал последните 25 години, посветени на решаването на някои от най-предизвикателните кожни и здравословни проблеми в света. Той притежава множество патенти, свързани с грижата за кожата и уелнес, в резултат на неговите несравними изследвания и философии, отнасящи се до връзката кожа-тяло.
 
Д-р Джонсън основава Osmosis Beauty с революционен подход, който променя посоката на грижата за кожата от прекомерното ексфолиране и подновява фокуса върху дермалното ремоделиране, възстановяването на бариерата и ДНК и детоксикацията. Той е открил, че кожата и тялото са способни да се самолекуват с подходящи инструменти и премахване на токсичните влияния.
 

НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ КЪМ НАШИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПАРТНЬОРИ

Нашите професионални партньори са и винаги ще бъдат в основата на мисията Osmosis.

Основателят и формулатор Бен Джонсън, доктор по медицина, прекара последните 20 години в проучване на холистични решения за най-предизвикателните кожни състояния, за да оборудва естетиците, дерматолозите и клиницистите с инструментите, от които се нуждаят, за да предложат на своите клиенти реални решения. Нашите локални и вътрешни протоколи ще възстановят здравето на кожата на вашите клиенти, ще стимулират подмладяването на всеки аспект на стареенето и увреждането и ще върнат баланса в тялото чрез детоксикация и енергийна медицина.
 

НАШАТА ГРИЖА ЗА КОЖАТА, ПОДХОДЯЩА ЗА ОНКОЛОГИИТЕ ЧУВСТВАЙТЕ СЕ УВЕРЕНИ, КАТО ЗНАЕТЕ, ЧЕ ИЗПОЛЗВАТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ПРОДУКТ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА И УСТРОЕНА КОЖА.

Холистичният подход на Osmosis помага за премахването на много от най-лошите канцерогени, на които сме изложени всеки ден, в опит да намалим риска от рак. Локално Osmosis има няколко продукта, които са достатъчно нежни, за да възстановят здравето на кожата, компрометирана от радиация, химиотерапия и стресирана имунна система.
 

Продуктите Osmosis Skincare работят за възстановяване на красотата и здравето, анализирайки кожата и тялото, като цяло и се справят с кожните проблеми директно при техния източник. Всеки продукт работи, за да придаде истинска промяна в грижата за тялото и кожата, прилагайки холистичен подход, като се насочва към произхода на дисбалансите, използвайки специфични активни вещества като цинк, триоксолан, фактори на растежа и др., за постигане на ярък и красив тен и текстура на кожата.

 
 
 

Why Osmosis Beauty

Osmosis Beauty is a professional skincare brand focused on holistically achieving real results that can only come from healing old skin damage. Over 10 years ago, we were inspired by the bold mind of our innovative founder, Ben Johnson, MD, to create non-